Whitepaper "Optimaliseer je website met behulp van ChatGPT"

Dit is de eerste keer dat ik zelf een website maak. Omdat er veel dingen compleet nieuw voor me zijn heb ik hulp gevraagd van ChatGPT. De belangrijkste prompts heb ik samengevoegd in een whitepaper om met jullie te delen. De prompts zijn vrij algemeen, maar je kunt bij ChatGPT gewoon doorvragen op de antwoorden die je krijgt om tot de verdieping te komen die je zoekt!


  • 30 prompts die je direct kunt gebruiken om je website te verbeteren
  • Ook zonder voorkennis te gebruiken
  • o.a. over SEO, opmaak en de klantenreis


Een voorbeeld van zo'n prompt is:

"𝘞𝘢𝘵 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘦𝘯𝘬𝘦𝘭𝘦 𝘢𝘤𝘵𝘪𝘦𝘱𝘶𝘯𝘵𝘦𝘯 𝘰𝘮 𝘮𝘪𝘫𝘯 𝘸𝘦𝘣𝘴𝘪𝘵𝘦 𝘴𝘯𝘦𝘭𝘭𝘦𝘳, 𝘨𝘦𝘣𝘳𝘶𝘪𝘬𝘴𝘷𝘳𝘪𝘦𝘯𝘥𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬𝘦𝘳 𝘦𝘯 𝘣𝘦𝘵𝘦𝘳 𝘨𝘦𝘰𝘳𝘨𝘢𝘯𝘪𝘴𝘦𝘦𝘳𝘥 𝘵𝘦 𝘮𝘢𝘬𝘦𝘯 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘻𝘰𝘦𝘬𝘮𝘢𝘤𝘩𝘪𝘯𝘦𝘴?"


Vraag hem hier gratis aan:

Phoenix

Ik gebruik Phoenixsite om mijn site te maken, het is erg gebruiksvriendelijk en makkelijk in gebruik. Mijn vorige (Wordpress site moest ik laten maken, maar deze is zo gebruiksvriendelijk dat het ik het zelf kan doen. Ook als je niet technisch bent, is het goed te doen!