OVER MIJ


Ik ben Bas Geboers, sinds 2013 werk ik als al interimmer en sinds 2020 ben ik fulltime finance freelancer. Freelancen in deze branche heeft me de kansen en ruimte gegeven om me zowel persoonlijk te ontwikkelen als om financieel te groeien.

Als ik terugkijk ben ik altijd al ambitieus geweest. Vanaf het moment dat ik accountancy studeerde en stage liep, wist ik dat ik dit werk niet alleen maar deed omdat ik cijfers zo interessant vind. Nee, ik wil waarde toevoegen. Het verschil maken voor de bedrijven waar ik voor werkte. Na mijn studie ging ik dan ook werken bij een organisatie die financiële professionals detacheert. Zo kwam ik in loondienst al in aanraking met verschillende soorten opdrachten. 

Ik heb dat altijd leuk gevonden, omdat er al die tijd uitdaging was. Betere opdrachten, hogere functies en groeien in salaris. Alleen na zeven jaar bereikte ik de top en daarmee ook het plafond tot waar ik kon groeien. Ik raakte in een sleur. Of eigenlijk: ik raakte verveeld. Ik wisselde om die reden van baan - geen wisselende opdrachten meer en enkel werken voor één organisatie. Een van de grootste fouten die ik voor mezelf kon maken. De sleur zette door terwijl ik meer dan fulltime werkte en bijna geen vrije tijd had voor mijn gezin.


Dat moest anders.

Deze situatie dwong mij tot veranderen, tot zoeken naar een oplossing zodat ik zowel vrijheid als financiële zekerheid had. Ik besloot freelancer te worden in de finance wereld en dat bleek een goudmijn.


In de eerste 12 maanden van mijn bedrijf draaide ik €180.000 omzet terwijl ik bijna geen kosten had, behalve de aanschaf van een laptop en hier en daar wat software. Ik deelde mijn eigen tijden in, reageerde op klussen die pasten bij mijn ambitie en werkte vanaf de plekken die ik wilde.


Ik vond in freelancen de sweet spot tussen mijn ambitie, vrije tijd en geld. 

Nu, drie jaar later, heb ik er mijn missie van gemaakt om andere finance professionals de wereld van het freelancen te laten ontdekken. Want de finance wereld staat te springen om freelancers en het is aan jou om deze kans met beide handen aan te grijpen.


Het mooie is, je hoeft het wiel niet meer zelf uit te vinden.

Dat heb ik al voor je gedaan. Laat mij je de kneepjes van het freelance vak leren zodat je meteen in de eerste maanden je salaris van nu verdubbelt. 
REVIEWS

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Confronterend, oprecht en steunend
Bas is een kei in goede vragen stellen, tot het irritante aan toe. Hij maakt namelijk van dingen die in mijn hoofd heel ingewikkeld zijn, iets wat heel overzichtelijk en simpel is.Dat betekent niet dat de uitvoering, die ik zelf te doen heb, perse makkelijk is, maar Bas zorgt wel voor een goede steun in de rug.


Kimberley

Ms. Nameless
Add Your Stars
Oordeelloze en vriendelijke man
Bas is een heel rustige, oordeelloze en vriendelijke man, die me echt het gevoel heeft gegeven met me mee te kijken! Het overzicht wat hij met mij creëerde, gaf me goeie houvast in welke doelen ik moest behalen voor voldoende omzet. Dit gaf rust, perspectief heel veel vertrouwen in de haalbaarheid van een succesvolle onderneming. Daarnaast heeft hij altijd mooie creatieve ideeën voor marketing en Social advertising, wat inspireert om lekker te creëren. Ik kan Bas echt aanraden als businesscoach


Shane

Ms. Nameless
Add Your Stars
Creatieve duizendpoot
Als je wilt leren over ondernemen is het vooral van belang om zeer dicht bij jezelf te blijven en Bas leert je hoe je dat vorm kan geven.
Om Bas goed in woorden te vangen is haast onmogelijk, maar hij kan absoluut omschreven worden als creatieve duizendpoot die graag tussen de regels door luistert. Om vervolgens met scherpe vragen direct tot de kern te komen. Hij zal je graag meenemen in zijn denkproces en je van verschillende perspectieven bedienen.
Je zult in Bas een eigenzinnige vastbijter vinden die zaken tot op de bodem uitzoekt en zichzelf niet laat misleiden door onzin.
Hoewel hij eerst onwetend verstoppertje speelde in zijn werkkamer heb ik Bas de afgelopen jaren leren kennen als betrokken mens die met iedere stap dichterbij zijn eigen ondernemerschap en passie meer authentiek is geworden en zeer warm gezelschap is om een ritje in de achtbaan van het leven mee te maken.
Ms. Nameless
Add Your Stars

In deze podcast van Sanneke Kats vertel ik over mijn verleden, onzekerheid en hoogbegaafdheid


FUN FACTS

Ik ben vader van drie kinderen

Een zoon uit 2014, een dochter uit 2016 en nog een dochter uit 2018.

Ik vind de M&M’s in de gele zakken het lekkerst

Want ja, zeg nou zelf… dat zijn de enige echte.

Ik ben groot LEGO-fan

Zowel het bouwen volgens het boekje als zelf wat bouwen samen met mijn zoon. Het is en blijft leuk, echt een vorm van ontspanning voor mij.

Ik volg zelf ook coaching

Zoals een glazenwasser niet de ramen thuis wast, kan ik niet mezelf coachen. Ik volg daarom ook diverse trajecten om zo het beste uit mezelf te halen. Alles wat ik daar leer, neem ik weer mee in mijn gesprekken met jou. Momenteel ben ik groot fan van Michael Pilarczyk. En tijdens het opzetten van mijn eerste bedrijf heb ik ook de hulp gehad van een businesscoach.

Hoogsensitief

Soms een vloek, soms een zegen. Drukke omgevingen met veel prikkels zijn niet mijn ding, maar ik voel meestal goed aan waar de pijn zit en waar ik over door moet vragen bij je. Mijn vrouw vind dat vaak erg irritant trouwens.

Hoe kun je iemand beter leren kennen dan door muziek?

Volgens mij is er bijna geen betere manier, toch? 

Zie hier mijn playlist met mijn favoriete nummers om de dag te starten:


Financials onder elkaar…

Wij begrijpen hoe cijfers als geen ander.

Niet alleen in optellen en vermenigvuldigen, nee: wij begrijpen de impact die cijfers hebben op organisaties. Hoe het een bedrijf kan maken of breken als de cijfers wel of niet op orde zijn. We spreken dezelfde taal. Dit vind ik de basis van een fijne samenwerking.


Nu jij mij hebt leren kennen én de ambitie hebt om freelancer te worden, lijkt het mij leuk om ook jou te leren kennen. Zullen we gewoon eens even kennismaken? 


Via onderstaande link kun je een plek in mijn agenda reserveren. Je krijgt na het reserveren meteen een mail met daarin de bevestiging en de link naar ons online gesprek. Gooi die mail dus niet weg.