Wat als je binnen 3 maanden je eerste €10.000 opdracht binnen hebt als finance freelancer?

Het klinkt nu nog als een ver-van-je-bedshow. Eigenhandig €10.000 per maand verdienen. De werkelijkheid is echter dat dit zo goed mogelijk is dat ik het jou durf te garanderen aan het einde van dit groepsprogramma.


De finance wereld staat namelijk te springen om freelancers. 

Jij staat te springen om meer inkomen, meer vrijheid en meer ruimte voor jouw ambities, toch?


Een gouden combinatie, mits je wel eerst de tijd neemt om het ondernemerschap te leren. Want dat gaat lang niet alleen over cijfers. Als ondernemer, als freelancer, heb je meer petten op dan alleen de pet van ‘financial’. Zo ben je ook ineens directeur, marketeer, verkoper en boekhouder.


Dat is niet per definitie moeilijk, de sleutel is alleen dat je ook de juiste dingen doet. Ik geloof erin dat als ik de stap kan zetten van financial naar freelance financial, dan kan jij het ook. Ik heb alleen het wiel zelf uitgevonden en jij kan het in drie maanden compleet geleerd hebben én je bedrijf hebben staan.


Sterker nog, over 3 maanden kan je eerste €10.000 gefactureerd zijn.

Ik leer het je en ik coach je in het Freelance Groepsprogramm


"Het geheim van vooruitkomen, is beginnen"

REVIEWS

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Confronterend, oprecht en steunend
Bas is een kei in goede vragen stellen, tot het irritante aan toe. Hij maakt namelijk van dingen die in mijn hoofd heel ingewikkeld zijn, iets wat heel overzichtelijk en simpel is.Dat betekent niet dat de uitvoering, die ik zelf te doen heb, perse makkelijk is, maar Bas zorgt wel voor een goede steun in de rug.


Kimberley

Ms. Nameless
Add Your Stars
Oordeelloze en vriendelijke man
Bas is een heel rustige, oordeelloze en vriendelijke man, die me echt het gevoel heeft gegeven met me mee te kijken! Het overzicht wat hij met mij creëerde, gaf me goeie houvast in welke doelen ik moest behalen voor voldoende omzet. Dit gaf rust, perspectief heel veel vertrouwen in de haalbaarheid van een succesvolle onderneming. Daarnaast heeft hij altijd mooie creatieve ideeën voor marketing en Social advertising, wat inspireert om lekker te creëren. Ik kan Bas echt aanraden als businesscoach


Shane

Ms. Nameless
Add Your Stars
Creatieve duizendpoot
Als je wilt leren over ondernemen is het vooral van belang om zeer dicht bij jezelf te blijven en Bas leert je hoe je dat vorm kan geven.
Om Bas goed in woorden te vangen is haast onmogelijk, maar hij kan absoluut omschreven worden als creatieve duizendpoot die graag tussen de regels door luistert. Om vervolgens met scherpe vragen direct tot de kern te komen. Hij zal je graag meenemen in zijn denkproces en je van verschillende perspectieven bedienen.
Je zult in Bas een eigenzinnige vastbijter vinden die zaken tot op de bodem uitzoekt en zichzelf niet laat misleiden door onzin.
Hoewel hij eerst onwetend verstoppertje speelde in zijn werkkamer heb ik Bas de afgelopen jaren leren kennen als betrokken mens die met iedere stap dichterbij zijn eigen ondernemerschap en passie meer authentiek is geworden en zeer warm gezelschap is om een ritje in de achtbaan van het leven mee te maken.
Ms. Nameless
Add Your Stars

Van €70.000 salaris naar €168.000 winst…

Toen ik jaren geleden zelf aan de stap begon om freelancer te worden, had ik niet eens durven denken aan meer dan een ton omzet. Ik hoopte minimaal mijn salaris te verdienen en achtte die kans klein.


In mijn hoofd had ik een gigantisch risico genomen. Er is me simpelweg altijd verteld dat ondernemen alleen is voor de waaghalzen, de daredevils, de mensen met al een enorm vermogen. Je vaste baan opzeggen om losse opdrachten te doen terwijl je een gezin hebt? Doe maar niet.


Allemaal overtuigingen en aannames waardoor ik de stap een lange tijd niet zette. Terwijl ik allang wist dat werken voor één bedrijf me geen werkgeluk bracht. Pas toen ik voor mijn gevoel echt geen andere keuze meer had, ben ik echt in het ondernemerschap gedoken. En toen ontdekte ik dat:


👉 Er in de finance branche een enorme vraag is naar freelancers, die al jaren aan het stijgen is.

👉 Je door middel van een slim verdienmodel en het werken met contracten als freelancer ook genoeg vastigheid kan creëren.

👉 Zekerheid een illusie is. Heel eerlijk, ook al heb je een vast contract dan kan er alsnog van alles gebeuren. Ik noem een reorganisatie of een faillissement. Als freelancer heb je veel meer controle.

👉 Je als freelancer in de finance branche een veel hoger uurloon kan vragen dan in loondienst.

👉 Je als freelancer je eigen tijden compleet kan indelen. Je moet er simpelweg voor zorgen dat het werk gedaan is. Waar en wanneer doet er niet toe.


Binnen enkele weken na mijn ontslag stond mijn bedrijf. In samenwerking met een businesscoach en met mijn eigen kennis van de markt, kreeg ik het voor elkaar om klus na klus binnen te slepen.


Dat jaar, in die eerste 12 maanden, zette ik €180.000 om.

Minus de bedrijfskosten kwam ik uit op een winst van €168.000. Tegenover mijn salaris in loondienst van €70.000.


Precies dit, deze ervaring, wil ik jou ook geven.

Ik wil je laten zien dat de stap naar finance freelancer niet alleen een slimme keuze is, maar ook een keuze die jou de vrijheid geeft om je leven in te richten zoals jij dat wil.


Over drie maanden kan dit jouw realiteit zijn.

Mits je instapt in het Freelance Groepsprogramma. 


We starten maandelijks met maximaal zes personen.

Wat zeg je ervan als we even kennismaken met elkaar? 

Dan kan ik beoordelen of je er klaar voor bent en kun jij me alle vragen stellen die je nog hebt.


WAT KRIJG JE?

Jij hebt als financial nu alle ingrediënten in je om ondernemer te worden. Maar alle ingrediënten samen maken nog geen gerecht. Het is aan jou om een bedrijf te bouwen met een stevige fundering en om te leren wat ondernemerschap echt inhoudt.


Dat is wat ik en mijn team je gaan leren in het Freelance Groepsprogramma.


In het Freelance Groepsprogramma krijg je gratis toegang tot de e-learning waarin elf modules staan die je van A tot Z meenemen in het proces van Freelancer worden. In dit drie maanden durende traject staat iedere week een video centraal die we samen doornemen.


De thema’s die aan bod komen:


✅ Het opstellen van een slim businessplan;

✅ Je bedrijfsnaam kiezen;

✅ Een aanbod creëren waar opdrachtgevers niet omheen kunnen;

✅ Je ideale klant vinden op basis van marktanalyse;

✅ Strategische marketing zodat je opdrachtgevers jou vinden;

✅ Sales & verkoopgesprekken;

✅ Een goede cashflow voor jezelf opzetten en zekerheid creëren als freelancer;

✅ Bonuslessen van slimme ondernemers die hun best practices met je delen.


Daarbij krijg je ook:

✅ 6 X groepssessies;

✅ 6 X 1-op-1 coachingsessies;

✅ De garantie op je eerste €10.000 p/m opdracht.


Na drie maanden ben je officieel freelance financial. Door mij, Bas, en mijn team ben je volledig klaargestoomd en stromen de eerste klussen binnen.


Ja, het is spannend.

Een nieuwe grote stap in je leven.

Maar wel één waar je geen spijt van gaat krijgen.


Alles wat nieuw is, is spannend. Hoort erbij.

Laat mij je de kneepjes van het ondernemerschap leren en stap in het Freelance Groepsprogramma.


Oke, ik moet ook toegeven dat het freelancen niet voor iedereen de beste stap is en dat is natuurlijk helemaal prima. Dus omdat ik je de garantie geef op een opdracht van minimaal €10.000 per maand, wil ik graag eerst kennismaken om samen te kijken of het wat voor je is en wat de beste volgende stap is.


Dan weten we beiden waar we aan toe zijn en komen we tot het beste resultaat!


Hoe stap je in? 

Door hieronder een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen met mij!


FAQ


Wat als ik na 3 maanden nog geen €10.000 heb verdiend met freelancen?

Stap je in dit groepsprogramma dan coachen we je net zo lang tot jij die eerste €10.000 omzet hebt behaald. Daartegenover staat wel dat ik verwacht dat je de opdrachten doet, de e-learning bestudeert en het programma serieus neemt.


Ik heb echt nul ondernemersskills, is dat erg?

Nee, dat is niet erg. Alle ervaring die je hebt is mooi meegenomen, maar het is geen vereiste. Ik leer je ondernemen en freelancen vanaf nul. We beginnen bij je bedrijfsplan en we eindigen bij verkoopgesprekken voeren.


Hoeveel tijd ben ik kwijt aan dit traject?

Iedere week verwacht ik dat je tijd maakt voor het bekijken van de e-learning. Daarbij heb je elke twee weken een groepscall en een 1-op-1 coachingsessie. Afhankelijk van hoe goed je de stof tot je neemt, schat ik zo’n drie tot vijf uur per week. Niet alleen om de inhoudelijke kennis tot je te nemen, maar ook om de theorie toe te passen. Er moet aan het einde van de rit wel een bedrijf staan uiteraard. Tip: reserveer een vaste avond in de week.


Ik kan niet op de geplande groepssessies, wat nu?

We verwachten commitment van je. Je investeert een hoop geld in jezelf en het is aan jou om daar maximaal rendement uit te halen door bij zo veel mogelijk sessies aanwezig te zijn. Mocht je onverhoopt een keer niet kunnen of echt verplichtingen hebben, neem dan vooral contact met me op, dan kijken we naar mogelijkheden.


Ik ben al freelancer en ben alleen op zoek naar een opdracht, waar kan ik de opdrachten vinden?

In dat geval moet ik je teleurstellen. Wij bemiddelen niet tussen opdrachtgevers en freelancers. Wij stellen wel ons netwerk ter beschikking aan onze coachees en helpen ze de juiste opdracht voor hun specifieke situatie te vinden, zonder daar tussen te zitten. Ons belang is dus ook dat jij tevreden bent!