DO IT YOURSELF BOOTCAMP

Waarom het wiel opnieuw uitvinden als het niet hoeft?

In deze Freelance Bootcamp E-learning leer ik je stap voor stap hoe je een succesvol finance freelancer wordt.


Het zijn precies de stappen die ik heb gezet om in mijn eerste jaar als freelancer €168.000 winst te behalen en in mijn tweede jaar €193.000. Als ik dit kan als financial, kan jij het ook.

“Het moeilijkste is de beslissing om te handelen,


de rest is slechts vasthoudendheid.”

Toen je als financial begon waren je ambities torenhoog, toch?

Je begon waar je moest beginnen na je studie. Als financieel medewerker, controller, adviseur… Je deed het om die meters te maken, om ervaring op te doen. Het hoort erbij, vertelde je jezelf. Maar het was altijd, ergens in je achterhoofd, je droom om CFO te worden.


Je wil in ieder geval doorgroeien.

Steeds hoger die carrièreladder op, steeds meer impact maken voor het bedrijf waarvoor je werkt.


Daar tegenover staat dan ook meer verantwoordelijkheden krijgen, meer salaris krijgen en het onderste uit de kan van je functie halen. Dag na dag, week na week doe je dit. Als je heel eerlijk bent, gaan de stappen op die carrièreladder niet zo snel als je zou willen. Ondanks je harde werk en de vele uren.


De twijfel is al meer dan eens toegeslagen.

❌ Moet ik niet op zoek naar een andere baan?

❌ Nog één jaar dit aankijken en hopen dat de volgende functie vrijkomt?

❌ Is een freelance baan niet meer wat voor me? 


Maar ja, er is altijd die ene collega die je vertelt dat het ‘overal wel wat’ is. Die ene collega die ondernemen veel te riskant vindt. Die ene collega die je altijd wel weer meekrijgt. Toch twijfel je niet voor niets. Toch ben je niet voor niets deze tekst aan het lezen… 


Je hebt geen idee hoeveel kansen er op je liggen te wachten.

Finance Freelancer worden is persoonlijk een van de beste keuzes die ik heb gemaakt in mijn leven. Niet alleen omdat ik nu een veel hoger inkomen heb. Nee, het zit in veel meer fundamentele dingen voor mij.


Als jij freelancer wordt in de finance branche, dan reken er maar op dat de volgende voordelen jouw realiteit worden:


Sneller in hogere functies terechtkomen vanwege personeelstekort bij veel bedrijven. Freelancers worden sneller ingehuurd omdat er dan garantie is op goed werk.

✅ Je doet veel meer ervaring op dan in loondienst omdat je verschillende klussen aanneemt.

✅Je ontwikkelt je als mens razendsnel, omdat het ondernemerschap de beste spiegel is die je jezelf kan voorhouden.

✅ Je houdt veel meer tijd over voor je gezinsleven, je hebt meer vrije tijd.

✅ Je hebt meer vakantiedagen, omdat je je eigen tijden indeelt.

✅ Je hebt de regie over je eigen leven.


Er is zoveel vraag naar freelancers in de finance branche. Het is aan jou om de kansen te pakken… Dat niet alleen: om de kansen te pakken en strategisch te werk te gaan. Laat mij je leren hoe je van financial in loondienst naar freelance financial groeit in slechts drie maanden.


Het enige wat je hoeft te doen is de Do It Yourself bootcamp in te stappen en binnen elf modules leer je van A tot Z hoe je een goede freelance business optuigt.


Wat anderen over mij zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Confronterend, oprecht en steunend
Bas is een kei in goede vragen stellen, tot het irritante aan toe. Hij maakt namelijk van dingen die in mijn hoofd heel ingewikkeld zijn, iets wat heel overzichtelijk en simpel is.Dat betekent niet dat de uitvoering, die ik zelf te doen heb, perse makkelijk is, maar Bas zorgt wel voor een goede steun in de rug.


Kimberley

Ms. Nameless
Add Your Stars
Oordeelloze en vriendelijke man
Bas is een heel rustige, oordeelloze en vriendelijke man, die me echt het gevoel heeft gegeven met me mee te kijken! Het overzicht wat hij met mij creëerde, gaf me goeie houvast in welke doelen ik moest behalen voor voldoende omzet. Dit gaf rust, perspectief heel veel vertrouwen in de haalbaarheid van een succesvolle onderneming. Daarnaast heeft hij altijd mooie creatieve ideeën voor marketing en Social advertising, wat inspireert om lekker te creëren. Ik kan Bas echt aanraden als businesscoach


Shane

Ms. Nameless
Add Your Stars

WAT KRIJG JE?

In de Do It Yourself Bootcamp krijg je toegang tot een e-learning die uit elf modules bestaat. Deze elf modules leren je stap voor stap hoe je op slimme wijze een sterk bedrijf bouwt. Of je nu al iets weet van freelancen of nog helemaal niets, dat maakt niet uit. Ik neem je namelijk mee van A tot Z, je leert precies wat je nodig hebt zonder duizend onnodige trucjes.


Wat je krijgt in deze Do It Yourself Bootcamp:


✅ Het opstellen van een slim businessplan;

✅ Twee 1-op-1 coachinggesprekken;

✅ Je bedrijfsnaam kiezen;

✅ Een aanbod creëren waar opdrachtgevers niet omheen kunnen;

✅ Je ideale klant vinden op basis van marktanalyse;

✅ Strategische marketing zodat je opdrachtgevers jou vinden;

✅ Een goede cashflow voor jezelf opzetten en zekerheid creëren als freelancer.Na het volgen van de E-learning heb je niet alleen de juiste kennis opgedaan over freelancer worden in de finance wereld, maar je hebt ook effectief alle stappen en tools in handen om van start te kunnen.


Geheel in je eigen tijd te volgen. 

Het enige wat je nodig hebt is een laptop en WiFi.


Ben je klaar om de stap te maken naar meer vrije tijd, meer salaris en meer uitdaging? 

Begin dan nu met de Do It Yourself Freelance Bootcamp!


Nu instappen = meteen beginnen.

Je betaalt hieronder en binnen enkele minuten heb je toegang tot de bootcamp!


FAQ

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan de bootcamp DIY?

Als je iedere week twee uur besteedt aan de lessen en opdrachten, is het mogelijk dat je over drie maanden freelancer bent mét je eerste opdrachten.


Wat als ik vragen heb tijdens de bootcamp?

De Do It Yourself Bootcamp heet niet voor niets ‘do it yourself’. De modules en lessen zijn heel duidelijk en als het goed is kun je hiermee uit de voeten. Daarnaast zitten er twee 1-op-1 gesprekken bij waar je mij alles mag vragen. Vind je het toch fijner om meer begeleid te worden en om je vragen te kunnen stellen over de inhoud? Overweeg dan om in het groepsprogramma te stappen dat ik aanbied. Die past mogelijk beter bij je en de e-learning zit hierin inbegrepen.


Ik heb geen mail ontvangen, wat nu?

Heb je de Bootcamp gekocht maar heb je niets ontvangen m.b.t. je inlog? Wacht dan nog eventjes, het kan zo’n vijf minuten duren voor je deze ontvangt. Na vijf minuten nog niets ontvangen? Controleer dan je spam-map. Zit daar ook niets in? Mail dan naar: support@basgeboers.nl.


Wat als ik later toch wil overstappen naar de coaching?

Je kunt altijd overstappen naar coaching. In dat geval betaal je alleen het verschil bij. Plan een kennismaking in, dan bespreken we het verder daar.


Hoe lang heb ik toegang tot de e-learning?

Je hebt een jaar lang toegang tot de e-learning. Daarna is het mogelijk om voor een klein bedrag te verlengen voor nogmaals twaalf maanden.