30 dagen -> 2 modules gratis!

Wat als jij dit jaar de regie over je leven terugpakt?

Wat als je niet meer iedere dag van 9 tot 5 hoeft te werken?

Wat als files en overuren niet meer tot je dagelijkse realiteit behoren?

Wat als je dit jaar meer betaald krijgt terwijl je minder werkt?


Allemaal leuk.

Maar dat kan niet in mijn vakgebied.


Hoor ik je denken.

Je bent een financial.

Van jou wordt er verwacht dat je er iedere dag steady bent.

Dat je levert.


Het ding is alleen, dit is je realiteit als je in loondienst werkt als financial.

Als Freelance Financial ziet je leven er heel anders uit.


Als freelancer bepaal jij je eigen tijden en werkplek.

Men wil dat je werk af is, maar hoe je dat afkrijgt is niet aan hen.

Je kan hogere tarieven vragen dan je uurloon nu.

En meer vakantiedagen opnemen.


Hoe klinkt dat? 

Lekker hè?


Het mooie is ook nog dat de finance markt momenteel staat te springen om freelancers.

Het is aan jou om te leren hoe je een goede freelancer wordt en hoe je die kansen pakt.


Laat ik daar nou precies een e-learning over gemaakt hebben!REVIEWS

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Confronterend, oprecht en steunend
Bas is een kei in goede vragen stellen, tot het irritante aan toe. Hij maakt namelijk van dingen die in mijn hoofd heel ingewikkeld zijn, iets wat heel overzichtelijk en simpel is.Dat betekent niet dat de uitvoering, die ik zelf te doen heb, perse makkelijk is, maar Bas zorgt wel voor een goede steun in de rug.


Kimberley

Ms. Nameless
Add Your Stars
Oordeelloze en vriendelijke man
Bas is een heel rustige, oordeelloze en vriendelijke man, die me echt het gevoel heeft gegeven met me mee te kijken! Het overzicht wat hij met mij creëerde, gaf me goeie houvast in welke doelen ik moest behalen voor voldoende omzet. Dit gaf rust, perspectief heel veel vertrouwen in de haalbaarheid van een succesvolle onderneming. Daarnaast heeft hij altijd mooie creatieve ideeën voor marketing en Social advertising, wat inspireert om lekker te creëren. Ik kan Bas echt aanraden als businesscoach


Shane

Ms. Nameless
Add Your Stars
Creatieve duizendpoot
Als je wilt leren over ondernemen is het vooral van belang om zeer dicht bij jezelf te blijven en Bas leert je hoe je dat vorm kan geven.
Om Bas goed in woorden te vangen is haast onmogelijk, maar hij kan absoluut omschreven worden als creatieve duizendpoot die graag tussen de regels door luistert. Om vervolgens met scherpe vragen direct tot de kern te komen. Hij zal je graag meenemen in zijn denkproces en je van verschillende perspectieven bedienen.
Je zult in Bas een eigenzinnige vastbijter vinden die zaken tot op de bodem uitzoekt en zichzelf niet laat misleiden door onzin.
Hoewel hij eerst onwetend verstoppertje speelde in zijn werkkamer heb ik Bas de afgelopen jaren leren kennen als betrokken mens die met iedere stap dichterbij zijn eigen ondernemerschap en passie meer authentiek is geworden en zeer warm gezelschap is om een ritje in de achtbaan van het leven mee te maken.
Ms. Nameless
Add Your Stars

Ik leer je hoe je van €0 omzet naar €120.000 omzet groeit in 1 jaar.In de e-learning ‘Do It Yourself Bootcamp’ leer ik je in elf stappen hoe je jouw eigen freelance business opzet. Van het schrijven van een bedrijfsplan en het bedenken van een goede naam, naar het optuigen van je aanbod en het leren hoe marketing werkt als freelancer.


Maar de e-learning begint bij mijn verhaal. Drie jaar geleden stond ik namelijk op het punt waar jij nu staat. Twijfelend over of ik wel door moest bij mijn baan, of dat ik toch voor het freelance pad moest kiezen. Stap voor stap vogelde ik uit hoe ik dit moest doen. Ik ontwikkelde een plan en dat plan werkte.


Want in mijn eerste jaar als freelance financial had ik € 168.000 winst. 

Precies dit plan, de stappen die ik gezet heb waarvan ik weet dat ze werken in onze branche, deel ik in de Do It Yourself Bootcamp. De enige cursus in Nederland die finance professionals leert om slimme freelancers te worden. 


En jij kan alvast uitproberen hoe je de e-learning vindt, want ik geef je bij deze zestig dagen lang gratis toegang tot twee modules. De modules waarin ik je meeneem in het overview van de stappen die ik zelf heb gezet om tot die prachtige omzet in mijn eerste jaar te komen.


Het enige wat je hoeft te doen om gratis toegang te krijgen tot die twee modules is je hieronder inschrijven. Binnen enkele minuten krijg je via je mailbox een link en via die link ga je naar de modules toe.


Dus, take the chance.

Hoe langer je wacht, hoe langer het duurt voor jij straks je freelance bedrijf hebt staan.