24 juli 2023 
0 min. leestijd

"𝐈ðĪ ðĄðžð› ðĄðžð­ 𝐧ðĻ𝐠 𝐧ðĻðĻðĒ𝐭 𝐠𝐞𝐝𝐚𝐚𝐧, 𝐝ðŪ𝐎 ðĒðĪ 𝐝𝐞𝐧ðĪ 𝐝𝐚𝐭 ðĒðĪ ðĄðžð­ 𝐰𝐞ðĨ ðĪ𝐚𝐧"

"𝐈ðĪ ðĄðžð› ðĄðžð­ 𝐧ðĻ𝐠 𝐧ðĻðĻðĒ𝐭 𝐠𝐞𝐝𝐚𝐚𝐧, 𝐝ðŪ𝐎 ðĒðĪ 𝐝𝐞𝐧ðĪ 𝐝𝐚𝐭 ðĒðĪ ðĄðžð­ 𝐰𝐞ðĨ ðĪ𝐚𝐧" 
-ĖķPĖķiĖķpĖķiĖķ ĖķLĖķaĖķnĖķgĖķkĖķoĖķuĖķsĖķ Ėķ-Ėķ Ėķ Ėķ 

Dit is een van mijn favorieten quotes! Ik dacht altijd dat hij van Pipi Langkous kwam, maar inmiddels blijkt dat helemaal niet zo te zijn. De "echte" bron heb ik nog niet gevonden, maar dat doet er eigenlijk ook niet toe.

Geloof in jezelf en je eigen meerwaarde is essentieel als (startende) ondernemer. Als je het zelf al niet geloofd, hoe kun je het dan verkopen? Zorg dus voor een fijne groep mensen om je heen die je kunnen helpen herinneren aan je meerwaarde als je het zelf even niet meer ziet, want ik kan je haast garanderen dat je dat een keer overkomt. Ook ikzelf heb al vaker in die rollercoaster gezeten ;)

Dus bij deze voor iedereen die het nodig heeft vandaag: 𝗝ð—ē ð—ļð—Ūð—ŧ ð—ĩð—ē𝘁! 𝗞ð—ķ𝗷ð—ļ ð—ēð—ēð—ŧ𝘀 ð—ŧð—Ūð—Ūð—ŋ 𝘄ð—Ū𝘁 𝗷ð—ē ð—Ūð—đ ð—ĩð—ēð—Ŋ𝘁 ð—Ŋð—ēð—ŋð—ēð—ķð—ļ𝘁 ð—ēð—ŧ ð—Ŋð—ēð—ŧ ð—ąð—Ūð—Ūð—ŋ 𝘁ð—ŋ𝗞𝘁𝘀 ð—žð—―!